Další informace
| Není nad poctivou horkou polévku, když je venku hnusně... | |
| Myslíte, že se z brambor nemůže udělat dobrá buchta? Ale může! Mrkněte na náš jednoduchý recept a ochutnejte. | |
| Zkuste do bábovky přidat kvalitní čokoládu a posuňte tradiční recept na vyšší level! My jsme si vybrali čokoládu z Troubelic, která se vyrábí v rodinné čokoládovně kousek od Uničova. Vy si ji můžete koupit jednoduše na e-shopu. | |
| Recept na čokoládovou pěnu může vypadat složitě, ale není! Základem je kvalitní čokoláda. | |
| Jak se dělá guláš na Hané? Mrkněte na náš recept a zkuste ho s námi! | |
| Není nad poctivou domácí gulášovku, která v zimě pěkně zahřeje! Zkuste ji podle našeho receptu od hanácké babičky. | |
| Česnečka je starý dobrý vyprošťovák po náročném večeru...Vylepšete si ji na hanácký způsob a přidejte do ní kvalitní bílkoviny v podobě Tvarglí! My jsme si pro Tvargle zajeli do Velké Bystřice, vy si je můžete pohodlně objednat z eshopu. | |
| Recept na tradiční hanáckou polévku, kde hlavní prim hrají tvargle. Syrnica je plná bílkovin a když vynecháte máslo, máte super zimní fitness večeři. | |
| Holandský řízek jsme vylepšili Tvarglema - zkuste to taky! Pro řemeslné Tvargle z Hané jsme si zajeli do Pivovaru TVARG ve Velké Bystřici - kousek od Olomouce. Vy si je můžete pohodlně objednat online na jejich eshopu. Když už tam budete éšopovat, vyzkoušejte taky některý z pivních speciálů. Kombinace Tvarglí a piva je totiž nélepší! | |
| Honzovky s povidly se můžete naučit dělat stejně dobře, jako to uměly naše babičky! Tajemství tkví v dobře vypracovaném kynutém těstě, které musí být krásně vláčné. S naším videoreceptem to zvládnete levou zadní... | |
| Tradiční sváteční jídlo nemusí být vůbec složité. Není potřeba péct kachnu celou noc, křehká a křupavá může být už do 3 hodin! | |
| Nebojte se králíka a upečte ho ve slanině! Maso tak bude pěkně šťavnaté. Je to jednoduché jako facka. | |
|