Další informace
| Není nad poctivou horkou polévku, když je venku hnusně... | |
| Myslíte, že se z brambor nemůže udělat dobrá buchta? Ale může! Mrkněte na náš jednoduchý recept a ochutnejte. | |
| Recept na čokoládovou pěnu může vypadat složitě, ale není! Základem je kvalitní čokoláda. | |
| Není nad poctivou domácí gulášovku, která v zimě pěkně zahřeje! Zkuste ji podle našeho receptu od hanácké babičky. | |
| Recept na tradiční hanáckou polévku, kde hlavní prim hrají tvargle. Syrnica je plná bílkovin a když vynecháte máslo, máte super zimní fitness večeři. | |
| Tradiční sváteční jídlo nemusí být vůbec složité. Není potřeba péct kachnu celou noc, křehká a křupavá může být už do 3 hodin! | |
| Nebojte se králíka a upečte ho ve slanině! Maso tak bude pěkně šťavnaté. Je to jednoduché jako facka. | |
| Dneska jsou v kurzu proteinové a low carb kaše. Ale proč se jednou za čas nevrátit ke klasice, kterou jsme jako malí milovali… | |
| Na litých buchtách není, co pokazit. Nevěříte? Zkuste náš recept a pochlubte se dokonalými buchtičkami jako od babičky! | |
| Není nad tradiční moravské zelí, které skvěle sedne k jakémukoliv masu! Zkuste k němu upéct kachnu, bůček nebo zabíjačkové speciality. | |
| Pečený bůček je moravská klasika, kterou zvládne úplně každý a skoro bez práce. Ideální chuťovka třeba na pánskou jízdu, kde pivo poteče proudem… | |
| Recept na tradiční šišky s mákem, které jsme jako děti milovali! | |
|