Gastronomie Střední Morava

Předchozí | Dalšístrana / 4 0-9 z 34 záznamů
Bar Zahrada

Bar Zahrada

Zahrada skrytá u rušné třídy Svobody v centru Olomouce s příjemnou a přátelskou atmosférou je místem pro každého – rodiče s dětmi, mladé i seniory.  V magickém prostředí Zahrady, která se nachází v areálu starého kláštera, si můžete vy ... (více)
Bělecký mlýn

Bělecký mlýn

Restaurace v oblíbeném výletním areálu Běleckého Mlýna s poctivou domácí kuchyní z lokálních surovin! Kuchaři využívají maso z místních chovů: hovězí plemeno Aberdeen Angus, Přeštické černostrakaté prase, jehněčí plem ... (více)
Bistro Helen

Bistro Helen

Bistro, které zazářilo jako tip roku v nejprestižnějším českém průvodci gastronomií nakladatelství TopLife Czech – stylová restaurace a kavárna s moderními a zdravými jídly z lokálních surovin – je místem, které byste při návštěvě Olomouce r ... (více)
Bistro Nro 66

Bistro Nro 66

Jedinečné místo v srdci historického centra Olomouce se skvělým jídlem a originální sochařskou výzdobou - to je Bistro Nro 66. Do nově otevřeného bistra můžete zaskočit na snídani, pokud si chcete dopřát hezčí ráno, na skvě ... (více)
Bistro Paulus

Bistro Paulus

Visit Bistro Paulus, a new project of Michelin-starred chef Roman Paulus, who has created an exceptional concept of a modern bistro in the heart of Olomouc - in the canteen, you can enjoy first-class food from Czech cuisine to recipes from all over t ... (více)
Café restaurant Záložna

Café restaurant Záložna

Pivovarský gulášek, tvarůžky, zelňačka, žebírka, smažák, chuťovky k pivu, ale taky rybky a saláty. Až budete výletovat poblíž Litovle, stavte se na jídlo a vychlazené litovelské pivečko! Restauraci s letní zahrádkou najdete ... (více)
Počet míst: 80
Cafelier No.523

Cafelier No.523

Poctivé dorty a dezerty z nejkvalitnějších surovin, výběrová káva pražské pražírny Doubleshot a kouzelný interiér - to je Cafelier. Kavárnu a cukrárnu najdete v malém městě Kostelci na Hané v srdci Hané, nedaleko Prostějova, ... (více)
Čokoládovna Troubelice

Čokoládovna Troubelice

V rodinné čokoládovně v Troubelicích vyrábí čokolády tradičním způsobem v melanžérech přímo z kakaových bobů. Tato metoda se nazývá "bean to bar" (česky - od bobů až po tabulku). Kakaové boby si rodina Bačíkových dováží ... (více)
Eatery & Bakery Long Story Short

Eatery & Bakery Long Story Short

Restaurace s vlastní pekárnou vytváří pokrmy ze sezónních potravin od místních farmářů a s respektem k přírodě. Restaurace doplnila paletu služeb dnes již slavného olomouckého hostelu Long Story Short, jemuž vzdali hold i světová média jako b ... (více)
Předchozí | Dalšístrana / 4 0-9 z 34 záznamů