Tvarglový tatarákVyrobte si olomouckou hospodskou klasiku u vás doma! My jsme v receptu použili řemeslné Tvargle z Pivovaru TVARG, které se vyrábí jen kousíček od Olomouce - ve Velké Bystřici. Pokud máte možnost, určitě si pro ně zajeďte nebo objednejte na jejich eshopu. Proč? Protože jsou prostě nejlepčí! CO BUDETE POTŘEBOVAT
JAK NA TOČesnek si vylisujeme. Chilli papričky a cibuli nakrájíme nadrobno. Do robotu dáme Tvargle, přidáme trochu soli (to můžeme úplně vynechat, protože Tvargle jsou slané dost), pepř, česnek, cibuli a zakysanou smetanu. Vše pořádně rozmixujeme a dáme do misky. Posypeme česnekovými výhonky (ředkvičkové jsou taky super) nebo nečím zeleným. Podáváme s čerstvým chlebem nebo na topinkách. TIP! Kam v Olomouci na nejlepší tvarůžkový tatarák? Za nás určitě do Morgan restaurant! |