Krupicová kašeKrupicová kaše – dětmi milovaná, dospělými často proklínaná. Ale tahle verze zboří všechny předsudky: s kousky kvalitní čokolády nebo ořechy, přelivem z voňavého másla, kakaem a svěžím kontrastem malin či ostružin se tahle jednoduchá kaše promění v dokonalý dezert. Nebo snídani…Anebo večeři, kterou si dáte s nosem zabořeným do deky. Protože teplá, sladká a voňavá krupicové kaše je zkrátka závan dětství v misce. CO BUDETE POTŘEBOVAT
Vezmeme si hrnec, do kterého nalejeme mléko, přidáme trochu soli a cukru. Postupně mléko ohříváme a přidáváme krupici, podle potřeby, aby kaše byla krémová a ne příliš hustá. Neustále mícháme, ať se nepřipeče ke dnu hrnce. Jakmile dosáhneme ideální konzistence, servírujme do misek, pocukrujeme, ozdobíme ovocem, oříšky a kdo má rád klasiku, tak si kaši ještě zasype kakaem (vřele doporučujeme kakao z Čokoládovny Troubelice). Nakonec přelijeme rozpuštěným máslem. Tipy pro nejlepší krupicovou kaši
Míchat nebo nemíchat? Toť otázka!Tuhle otázku řeší každý, kdo si před sebou postaví talíř krupicové kaše s máslem a kakaem. Pro jedny je míchání barbarství, které zničí všechnu krásu a chuťové vrstvy. Pro druhé je nutnost všechno zamíchat do jednotné čokoládové blaženosti tou jedinou správnou cestou. Obě strany mají silné argumenty:
|




