Tvarglový tatarákVyrobte si olomouckou hospodskou klasiku u vás doma! My jsme v receptu použili řemeslné Tvargle z Pivovaru TVARG, které se vyrábí jen kousíček od Olomouce - ve Velké Bystřici. Pokud máte možnost, určitě si pro ně zajeďte nebo objednejte na jejich eshopu. Proč? Protože jsou prostě nejlepčí!
CO BUDETE POTŘEBOVAT
JAK NA TO
Česnek si vylisujeme. Chilli papričky a cibuli nakrájíme nadrobno. Do robotu dáme Tvargle, přidáme trochu soli (to můžeme úplně vynechat, protože Tvargle jsou slané dost), pepř, česnek, cibuli a zakysanou smetanu. Vše pořádně rozmixujeme a dáme do misky. Posypeme česnekovými výhonky (ředkvičkové jsou taky super) nebo nečím zeleným. Podáváme s čerstvým chlebem nebo na topinkách. TIP! Kam v Olomouci na nejlepší tvarůžkový tatarák? Za nás určitě do Morgan restaurant! |