Záznam není přeložen

Záznam není přeložen

Morgan restaurant!

 

' data-id="77" data-mid="14" data-cn="textobsah" data-activegroup="0" data-noresult="" data-ename="Další text" data-multilang=1>

CO BUDETE POTŘEBOVAT

  • 2 balení Tvarglí
  • 1 menší palička česneku
  • 1 červená cibule
  • chilli papričky (podle chuti)
  • sůl
  • pepř mletý
  • 100 g zakysané smetany
  • olivový olej
  • česnekové výhonky na ozdobení (klidně vynechte nebo nahraďte pažitkou/petrželkou...)

JAK NA TO

Česnek si vylisujeme. Chilli papričky a cibuli nakrájíme nadrobno. Do robotu dáme Tvargle, přidáme trochu soli (to můžeme úplně vynechat, protože Tvargle jsou slané dost), pepř, česnek, cibuli a zakysanou smetanu. Vše pořádně rozmixujeme a dáme do misky. Posypeme česnekovými výhonky (ředkvičkové jsou taky super) nebo nečím zeleným. Podáváme s čerstvým chlebem nebo na topinkách.

TIP! Kam v Olomouci na nejlepší tvarůžkový tatarák? Za nás určitě do Morgan's restaurant!

' data-id="77" data-mid="14" data-cn="textobsah" data-activegroup="0" data-noresult="" data-ename="Další text" data-multilang=1>

!

 

' data-id="77" data-mid="14" data-cn="textobsah" data-activegroup="0" data-noresult="" data-ename="Další text" data-multilang=1>